https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Категория: Магазини за екипировка
K2 outdoor
бул. Свети Наум 25 (на 300 метра от х-л Хемус и метростанция Европейски съюз)
1421 София
България
K2 outdoor
Контакт
02/4234203
info@k2outdoor.bg
https://k2outdoor.bg/
Описание
Вторник - Петък: 12:00 - 19:00 Събота: 11:00 - 18:00
Екипировка за изследователи
Вдъхновени от излъчването на високата планина, свободата от пътуването през гори, реки, морета, разнообразни държави и народи по света - това сме ние, екипът на "K2 outdoor". Години наред пътешестваме и изследваме дивата природа, чрез което натрупваме незаменим опит, който ни служи в продължаващите ни експедиции, и който решихме да споделяме с всеки, понечил да вкуси от аромата на дивото и неизвестното.

Мисия:

Предлагане на висококачествена екипировка за най-екстремните условия на планетата.
Развиване на outdoor културата в България, чрез подпомагане на атлети и спортни мероприятия.

Ние се стремим да бъдем полезни на всеки наш клиент както със съвети за екипировка, така и за въпроси свързани с живота на открито. Като опитни пътешественици и планинари, сме готови да Ви бъдем от полза с нужната информация.

При нас ще намерите богат асортимент от екипировка и оборудване за спортно катерене, алпинизъм, планинарство, пътешествия и свободно време на водещи марки в аутдор индустрията:

Bestard, Rab, Lowe Alpine, Climbing Technology, MSR, Therm-a-rest, Adventure Food, Lifesystems, Lifeventure, Lorpen, Source Outdoor, Julbo, Buff, Stanley, Grip Monkeys и др.  
Карта

Последна промяна Jan 12, 2024

Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/