https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Категория: Магазини за екипировка
FREE ROCKS
Интернет Онлайн
България
FREE ROCKS
Контакт
+359 899 896727
https://freerocks.everguide.eu/
Описание
Сайт и онлайн магазин на представителя на techROCK за България - Fixe, Roca, faders, Alien.
TECHROCK произвежда високо качествена екипировка и е разпознаваема със своите карабинери, примки, протриващи, въжета, седалки, болтове, планки, вериги или накратко казано всичко, необходимо на един катерач.

Марката ROCA е създадена от JOAN ROCA през 1891 г. за производството на полиамидни въжета. През 1963 те разширяват дейността си с въжета за катерене. Няколко години по-късно създават и първите статични въжета за спелеология. През 1986 ROCA  пуска на пазара първите въжета от кевлар. ROCA е първата фирма в Испания получила  сертификат на UIAA, гарантиращ качество и сигурност през 1970 година. За своята 130 годишна история, фирмата има пълната гама от единични, двойни, динамични, статични,  помощни, пожароустойчиви и водоустойчиви въжета, примки, ленти и седалки за катерене. Всички продуктите носят щемпелите на PPE (Personal Protection Equipment), UIAA, EC, ISO 9001.

Легендарните френдове ALIEN са създадени от David Wagoneer. Те са най-популярните активни устройствата за осигуряване на европейският и американският пазар и имат отлична репутация сред традиционните катерачи. Продуктите на FIXE се продават в над 180 страни, а с техните болтове, планки и вериги са екипирани милиони маршрути по целият свят.
 

Последна промяна Mar 6, 2017

Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/