https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Категория: Агенции
Димитър Колешев
Школа по катерене и алпинизъм "Вертикален свят"
ул. Русалийски проход 16-18
партерен етаж
София
България
Школа по катерене и алпинизъм "Вертикален свят"
Контакт
+359885933233
info@verticalworld.eu
http://www.verticalworld.eu
Описание

Изкачвания, трекинги и пътешествия с професионални планински водачи до всяка точка на света с Школа по катерене и алпинизъм "Вертикален свят"

Алпийски изкачвания - Трекинги - Пътешествия и приключения - Курсове - Календар

Основната цел на Вертикален свят България ЕООД е да предлага най-качествените услуги в сферата на алпийските изкачвания, курсовете по катерене, алпинизъм и планинарство, трекингите, туристическите преходи, пътешествията до всяко кътче на света и експедициите във високите планини. Най-важният ни приоритет е да осигурим максимална безопасност и безаварийност като за целта работим с малки групи, а нашите водачи и инструктори са квалифицирани и изключително добре подготвени за програмите, които водят. Също така ние винаги се стремим да предложим нещо повече от програми, които ще ви отведат от една точка до друга - готови сме да импровизираме, за да ви покажем не само планините на света, но и да ви докоснем до местната култура. 
Карта

Последна промяна Jun 28, 2017

Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/