https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Категория: Магазини за екипировка
Анна Пенчева
Алпи
ул. ”Ворино” 19
София
България
Алпи
Контакт
+359 2 8581969
+359 2 8582451
+359 888 227736
https://www.alpibg.com
alpi2002@abv.bg
Описание
10:00 - 19:00
Магазин АЛПИ предлага голямо разнообразие от спортни стоки за трекинг, планинарство, катерене, ски алпинизъм, спелеология, колоездене, работа на въже и екипировка за най-малките.
Магазин АЛПИ е основан от Анна Пенчева-Тапаркова. Нейн е първият световен рекорд през 1969 г. за дълбочинно проникване на жена до дъното на най-дълбоката пещера в света Гуфр Берже, Франция (1122 m) и пропастта Пиер Сен Мартен (1332 m) през 1973 г. Участвала в премиерното изкачване на тур „Планинец“, Централна стена на Враца.  Ръководител е на първата българска експедиция до Нанга Парбат. Посветена на пещерите и планините, години на ред тя внася най-качествената екипировка и подкрепя всички български експедиции.

Магазин АЛПИ е вносител на пълната гама съоръжения и екипировка за алпинизъм, планинско спасяване, работа от въже и т.н. на фирмите: Ferrino, Millet, Singing Rock, Arva, Kong, Grivel, Crispi.Магазин АЛПИ е организатор на едно от най-масовите спортни събития в България - Обиколка на Витоша 100 км. Състезанието с изградени традиции и невероятен дух и се провежда повече от 40 години. В него участват хора от всякакви възрасти, любители и професионалисти, обединени от любовта към планината. Пълното наименование на маратона е „Скороходна и колоездачна обиколка на Витоша“ и то показва, че в надпреварата се включват както пешеходци, така и велосипедисти. 

Екипът на магазин АЛПИ е сформиран от хора, който имат опит и познават детайлите на туристическата, алпийската и спелео екипировката. Могат да ви консултират и помогнат да направите вашият най-добър избор.
Карта

Последна промяна Jan 16, 2018

Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/