https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Категория: Магазини за екипировка
СПОТЧЕТО
ул. Паренсов 12 (в двора на пицария Парма)
София
София - град
България
СПОТЧЕТО
Контакт
+359 877 333 232 – Светлана
+359 885 552 300 – Страхил
https://www.facebook.com/Spotcheto/
spotcheto@gmail.com
Описание
Екипировка за ски, туризъм, алпинизъм, къмпинг и всякакви дейности на открито.
Официален представител на американската фирма MARMOT за България.
тел 0885 552300.


Онлайн Магазин


Онлайн магазин „Спотчето” е място за всички, които обичат планината, морето и екстремните спортове. При нас можете да намерите нова и употребявана екипировка, дрехи, оборудване и всичко необходимо за живот на открито. Магазина е онлайн, а можете да видите наличните продукти в нашия офис, след уговорена среща по тел.
Ще се опитаме да поддържаме асортимент от качествени стоки на разумни цени.

Оказион

Всеки, който желае да продаде или закупи обувки, дрехи, ски, сърф или екипировка втора ръка може да го направи чрез нас. За да видите как  да оставите нещата си за продажба в нашия оказион посетете страничката „Как да оставя стока”.
Ако пък желаете да закупите екипировка втора ръка можете да разгледате нашите предложения в категорията „Оказион” или да ни посетите в мазагина ни на адрес: София 1000, ул. Паренсов 12

Приключения

Ще се опитаме да ви предложим и много забавления и приключения на открито. В секцията ни „Приключения” можете да откриете различни оферти за рафтинг, каяци, планински преходи, сърф уроци, полети с парапланер.
Целта ни е да съберем млади хора, които обичат да се забавляват, да спортуват и да откриват нови предизвикателства. Очакваме много нови приятели и усмивки :) !
Карта

Последна промяна Nov 30, 2021

Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/