https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=advertise
https://www.climbingguidebg.com/cdb.php?f=donate
Добре дошли в българският сайт за катерачи! Тук можете да споделяте и коментирате информация по темата и всичко за туровете - описания, схеми, случки и т.н. Моля изпращайте информация, статии и новини!

Този сайт е направен от катерачи за катерачи. Обхваща цялата тематика свързана с всички форми на катерене, алпинизъм и планинарство, включително екстремните им форми на практикуване. Публикуват се и материали по някои теми, които коствено са свързани с нашите дейности, например спелеология, летене и други.

Информацията в сайта се обновява и публикува от самите потребители. Всеки, който счете че има нещо интересно, което да сподели с другите в общността, е добре дошъл да го направи. Това е лесно и можете да го направите през меню "Изпрати информация".
Запазените марки в този сайт са на собствениците им. Авторските права на коментарите, статиите и снимките са на изпратилите ги, всичко останало © climbingguidebg.com. Използването без позволението на авторите е незаконно. Отпечатването е разрешено само за собствена употреба.
eshop.climbingguidebg.com  | esoft.cmstory.com/